COLABORATORI

Andrei Razvan

Solist folclor

Andrei Neacsu, solist de folclor

Marian Bolea

Tarabana

Marian este un tanar talentat care vine cu explozie de energie. Da o nota orientala evenimentului tau si impreuna cu Robert si DJ Mak, se asigura ca nimeni nu sta jos la momentele de club !

Mai multe detalii despre Marian

Marian este un tanar talentat care vine cu explozie de energie. Da o nota orientala evenimentului tau si impreuna cu Robert si DJ Mak, se asigura ca nimeni nu sta jos la momentele de club !

Lionel Bojin

Foto/Video

Lionel Bojin este un profesionist in domeniul foto video, cu foarte multi ani de experienta profesionala in spate.

Mai multe detalii despre Lionel

Lionel Bojin este un profesionist in domeniul foto video, cu foarte multi ani de experienta profesionala in spate. Detine echipamente foto, video si de captare a sunetului de ultima generatie.

il puteti gasi la:

www.leovideo.ro

+40 761 637 672

PIC ME

Cabina foto

PicMe este cabina foto deschisa, ideala pentru evenimentul tau. Cabina foto de inchiriat PicMe are un design modern, atragator si se integreaza perfect in decorul petrecerii dvs.

Mai multe detalii despre PicME

PicMe este cabina foto deschisa, ideala pentru evenimentul tau. Cabina foto de inchiriat PicMe are un design modern, atragator si se integreaza perfect in decorul petrecerii dvs. Fie ca este vorba despre o nunta, o petrecere privata sau corporate, cabina foto PicMe va oferi o experienta unica si de neuitat invitatilor dvs. Suntem printre putinele cabine foto de pe piata care ofera posibilitatea printarii pe format strips.Fiind o cabina deschisa, PicMe surprinde momente extraordinare pentru un numar mare de persoane, care se pot fotografia in acelasi timp. In timp ce voi va distrati, noi ne ocupam de amintirile voastre. Indiferent de eveniment, cabina foto PicMe va va pune intotdeauna la dispozitie servicii de calitate.

https://www.foto-cabina.ro/
(+40) 723 099 471
contact@foto-cabina.ro

Rezerva acum !
Call Now Button