Testimoniale


Andreea Milea:

“ Va multumim din suflet pentru ca ne-ati oferit o seara deoasebita atat noua cat si invitatilor. Felicitari pentru profesionalism, atitudine pozitiva, repertoriu bogat etc etc :). A fost o seara minunata si voi sunteti niste oameni minunati si calzi!!! Va recomandam cu placere si de abia asteptam sa va avem alaturi si la botez. Va imbratisam cu drag! ”

22 Octombrie 2016, Restaurant Vatra Neamului, Balotesti


Nicole Anghelescu:

“ Nu regret nici o clipa ca v-am ales! Fantastica trupa, voci minunate, muzica foarte buna, oameni minunati! Asta am intalnit la evenimentul nostru! Show total de la A la Z. Va recomand cu drag si incredere tuturor celor care isi doresc sa aiba invitatii doar pe ringul de dans! Multumim din suflet pentru tot. Sper sa ne vedem curand si la alte evenimente. Va multumim pentru colaborarea minunata! ”

12 Iunie 2016, Restaurant Reyna Events, Bucuresti


Nicolae Zontea:

“ Multumim frumos pentru atmosfera pe care ați creat-o la nunta noastra. Sunteti cei mai tari. Tineti-o tot asa si am sa va recomand cu cea mai mare placere de fiecare data cand voi avea ocazia. Multumim Brandusa! Multumim Formatiei !!!”

28 Mai 2016, Restaurant Toni’s, Bucuresti


Ana Maria Varsoi:

“ A fost o nunta cum ne-am dorit. Multumesc Brandusa Draghici pentru atmosfera si pentru prezenta. Ai o voce minunata si esti o persoana deosebita.”

25 Iulie 2015, Restaurant Traian, Bucuresti


Dana & Ionut:

“Pe Brandusa am intalnit-o la nunta unor prieteni si ne-a cucerit din primul moment in care i-am auzit vocea, fiind si momentul in care ne-am decis sa o contractam pentru seara nuntii noastre. Am fost foarte fericiti cu alegerea facuta deoarece ne-a incantat nu numai cu vocea ei extraordinara ci si cu prestatia de neegalat . O recomandam cu mult drag tuturor celor ce isi doresc un eveniment de neuitat.”

14 Iunie 2014, Metropolitan, Pipera


Georgiana Florentina Pop:

“Multumim Brandusa ai fost la înăltime. Ai fost plăcută de toti invitatii. Ai reusit sa ii inveselesti pe toti si sa ii scoti la dans!”

5 Septembrie 2015, American Ballroom, Bucuresti


Pop Radu:

“Multumim frumos pentru cele mai minunate momente. Ai reusit sa storci multe lacrimi…dar de fericire si bucurie. Abia astept sa ne mai fii alaturi la un alt eveniment… Multa sanatate si realizari. Toate cele bune.”

5 Septembrie 2015, American Ballroom, Bucuresti


Georgeta Cristea:

“Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc o artista plina de talent, o voce desavarsita ! si anume, Brandusa Draghici !!! ”


Andreea Tudorache:

“Iti multumim ca ai fost alaturi de noi si in special pentru spectacolul oferit!”

22 August 2015, Press House Ballroom, Pipera