Despre mine

Actrită si solistă de muzică populară/de petrecere, muzică ușoară românească/internațională, absolventă a Școlii de Arte București secția CANTO MUZICĂ POPULARĂ sub indrumarea profesorilor: Zina Nichita, Paulina Irimia Morarița, Ana Piuaru si corepetitor Puiu Pascu.

De pe la varsta de 8-9 ani, când incepusem să merg pe la nunțile satului ca să ma alerg cu ceilalti copii prin horă sau când ascultam cu tataia Tezaur Folcloric, am realizat că sunt mai caștigată dacă urc pe scenă… M-au inscris astfel părinții mei la cercul de Teatru al Palatului Copiilor Brăila. M-am infectat iremediabil si deja din primul an de curs m-am făcut remarcată la Festivalul național „Teatru de revistă pentru copii Bușteni 2000” interpretând cunoscuta piesa „I will always love you”, Whitney Houston iar in anul 2003 mi-am implinit visul de a juca pe scena  teatrului Maria Filloti din Brăila.

Ulterior m-am alăturat ansamblului Coral din Brăila condus de dirijor Maricica Lupu și in decurs de 3 ani am participat la numeroase concursuri naționale si internaționale: Bulgaria, Grecia, Italia, Satu-Mare, Piatra Neamț etc…

Am debutat la TV in emisiunea Fresh Club de pe National TV – concurs de muzică unde am caștigat doua ediții.
In București locuiesc de 9 ani. Am absolvit Facultatea de Jurnalism si respectiv Facultatatea de Actorie – Teatru sub indrumarea profesorilor: regizor Cornel Todea, actrița Rodica Mandache, actor Eusebiu Ștefanescu.

Repertoriul meu oferă o gamă variată de genuri muzicale de la muzica populară tradițională și de petrecere până la muzica ușoară românească, coveruri și șlagăre internaționale din toate stilurile muzicale: dance, latino, pop-rock, blues, reggae, vals, tango, după preferința fiecăruia.